De ondernemer

Coaching en Counseling

 

🤸‍♂️ Balans

🏹 Doel gericht

🔎 Focus

🏈 Lifecoaching

🔥Personal Branding

⛓ Verbinden

Eén van de meest waardevolle momenten in mijn professionele ontwikkeling! De ervaring met Paul was niet alleen een bron van positieve energie om mijn kwaliteit en zelfvertrouwen te optimaliseren maar ook een bron van nieuwe kennis over hoe wij als mens functioneren en reageren.

Een klassiek muzikant die wereldwijd optredens verzorgt.Ondernemers zijn flexibele, krachtige en hardwerkende mensen. Hebben een topsport mentaliteit en gaan voor het maximale en dan nog een stapje meer. Vaak vanuit niets prachtige ideeën opgebouwd en met een groot netwerk om zich heen. Druk met nieuwe uitdagingen, ontwikkelingen en verbindingen. 

 

Maar toch, soms eenzaam, te druk, behoefte aan spiegelen en behoefte aan een goed gesprek.

Zorgen dat de balans in uw ondernemersleven blijft. Focus weer op de doelen, doelen die bij u en uw bedrijf passen. Een gezonde levensstijl  met gezonde voeding, beweging en niet te vergeten: genoeg rust.

 

Balans, focus, reflectie en kracht.

In de afgelopen jaren heeft Paul gewerkt met ondernemers o.a. in de ICT, sport en de logistieke branche. Van kleine zelfstandige tot CEO's van multinationals. 

  • Hoe krijg ik mijn leven zo ingericht dat ik kan ondernemen en tegelijkertijd genoeg rust heb, rust in mijn hoofd, opgeruimd. 
  • Welke keuzes moet ik nu gaan maken?
  • Hoe vind ik de balans tussen ondernemen en een gezond leven?

Ondernemers maken tijdens de Mental Coaching doordachte keuzes en doen nieuwe ervaringen op. Ze durven weer door te gaan en durven los te laten. Reflectie helpt hen beter en kritischer naar zichzelf te kijken.Binnen de Mental coaching richten we ons ook op Life coaching en Personal Branding. Immers draait uw hele leven rondom ondernemen, alles moet dus in balans zijn om optimaal te kunnen presteren.

Een krachtige en scherpe Personal Branding helpt u om u beter naar de buiten wereld te presenteren. Laat zien wat u doet en wat u voor andere kunt betekenen. 

Ik kijk ook graag mee binnen het bedrijf. Welke stappen wilt u nog maken, gaat uw team daarin mee, wat heeft uw team nodig en hoe creëert u een gezonde omslag?

 


Nieuwsgierig naar wat ik voor u zou kunnen betekenen? Stuur een mail naar welkom@paulvollema.nl en ik kom graag met u kennismaken!