Mental Performance workshop Dames Sittardia

Afgelopen maandagavond een Mental Perfomance workshop mogen verzorgen voor dames 1 van VC Sittardia. De dames komen uit in de derde divisie van de volleybalbond. Een team dat dit jaar gestart is in een nieuwe samenstelling. Jonge speelsters gecombineerd met ervaren speelsters moeten samen zorgen voor een optimale prestatie. Tijdens deze workshop hebben we vooral gewerkt aan communicatie en afstemming om zo te komen tot een betere prestatie. 

De dames en de trainer, Jo Cuijpers, gaven na de workshop aan dat de workshop op een goed moment kwam en dat er zaken zijn verhelderd. Men is nu beter op elkaar afgestemd en er zijn concrete afspraken gemaakt. De workshop zorgde voor een goede balans tussen praten en doen. De opdrachten maakten belemmeringen in de communicatie helder. Nog belangrijker is dat er meteen geoefend kon worden met de nieuwe afspraken. 

 

Mental performance gecombineerd met ervaringsleer.

 

Wil je voor jouw team ook een Mental performance workshop? Samen werken aan betere communicatie, betere prestatie en meer mentale controle en focus?  Mail dan naar welkom@paulvollema.nl